Unii cred ca fotbalul e o chestiune de viata si de moarte. Va asigur ca e mai mult decat atat.

Bill Shankly

11 octombrie 2010

Când fotbalul doare....CS Real Blejoi – Vispesti 2010 1-5 !

         “Meciul adevarului”, asa cum am denumit anterior confruntarea cu cei de la Vispesti 2010, a developat pe de-a intregul fata hada a fotbalului practicat de echipa noastra. Nu stim sa stam in teren, nu ne ajutam unii pe altii, abia asteptam ca un coechipier sa greseasca pentru a-l putea blama, nu vrem sa alergam….. acestea ar fi “cateva” dintre aspectele negative puse in evidenta in fiecare minut din cele 40 jucate duminica.
Filmul meciului.
         Hm….cam mult spus ! A fost, de fapt, un meci fara istoric, cu patru goluri inscrise de adversar in prima repriza fara ca noi sa amenintam poarta adversa decat printr-un sut superb al lui Orlando, care a ocolit de putin vinclul. Desi, inainte de inceputul partidei, ne pusesem de acord asupra modalitatii de abordare a meciului, nimic din ceea ce am vorbit nu s-a respectat. O noua mini-sedinta in pauza meciului, coroborata cu ridicarea piciorului de pe acceleratie din partea adversarilor nostrii, a adus o a doua repriza mai buna a noastra in care am reusit, pe alocur,i sa presam echipa adversa. Rezultatul  s-a tradus printr-un gol frumos al lui Orlando (“scarita” aplicata portarului) si o bara pe final de meci, adversarii reusind sa puncteze doar o data, desi au beneficiat de mai multe ocazii mari de gol.
Concluzii.
         Cea mai la indemana concluzie ar fi aceea ca am jucat contra unei echipe de Liga A, lucru dovedit de adversarii nostrii atat prin valoarea individuala si colectiva cat si prin logistica de care dispun (echipament, antrenor, etc…). Invatamintele pe care ar trebui sa ni le insusim sunt insa unele dureroase :
-          Nici unul dintre noi nu poate castiga meciuri de unul singur;
-          In tribuna NU se afla impersari care intocmesc rapoarte de joc componentilor lui CS Real Blejoi;
-          Nu este permis sa nu incerci sa repari eroarea unui coechipier. Daca nu o faci, la fel vei fi tratat si tu;
-          Fiecare dintre noi  trebuie sa se puna intru totul in folosul echipei.
Pe de alta parte, fotbalul este frumos si pentru ca iti ofera, saptamanal, prilejul de a te revansa. Duminica jucam cu Eliyamma. Locul 2, cinci meciuri, tot atatea victorii. Le stricam linia de clasament ?

2 comentarii:

  1. Pacat ca ati inceput meciul prost si ati incasat 2 goluri simple parca trase la indigo.E adevarat ca Vispesti are echipa drept dovada - au 2 jucatori ce au evoluat in Liga A si alti 2 fosti fotbalisti insa este o echipa de biruit.Bft pe mai departe in afara meciului cu noi :P ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mare dreptate Light, fotbalul e un joc de echipa, cat despre Vispesti... au fata de liga A dar la fel ca orice grup au si slabiciuni. Succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere