Unii cred ca fotbalul e o chestiune de viata si de moarte. Va asigur ca e mai mult decat atat.

Bill Shankly

7 noiembrie 2010

CS Real Blejoi - Johnson 7-1. Incredibilul Zidaru !

 Autor al unui hattrick intr-un meci cu miza, Zidaru si-a "marcat" definitiv locul in echipa. Mai mult, revenit la echipa, Orlando a "bifat" si el doua goluri si o serie de pase de efect pentru coechipieri.

Filmul meciului.
 Desi se anunta un meci greu, in conditiile in care adversarii nostrii s-au prezentat fara principala piesa - titularul postului de portar, jocul s-a dovedit a fi "o plimbare in parc". Asta si pentru ca am deschis scorul repede, in minutul 4, dupa un sut nu tocmai puternic al lui Zidaru, scapat de portarul advers "pe sub el". Golul a deschis jocul, i-a obligat pe adversari sa se descopere si, pana la pauza, am mai punctat de doua ori prin mereu nervosul Vlad si omniprezentul Zidaru.
 Pauza a adus o serie de schimbari si multa relaxare, asa ca primele 6 minute din mitanul secund au apartinut adversarilor, aflati in cautarea golului de onoare. Pe care l-au obtinut in minutul 26, in urma unui autogol al scriitorului, aflat intr-o incercare sortita esecului de a respinge un atac 2 contra 1.
 Golul primit l-a pus pe jar pe Orlando. Mingea a fost pusa la centru iar varful nostru a gasit de cuviinta sa o catapulteze direct in vinclu, cu un sut puternic. Momentul a marcat naruirea oricaror sperante ale adversarului. Pana la final, n-ar mai fi de consemnat decat golurile lui Orlando, Zidaru (ce hattrick !) si Vlad, ultimul profitand de o autoaccidentare urata a portarului advers.
Concluzii.
 3 puncte extraordinar de importante in perspectiva luptei pentru locul 2. In plus, echipa s-a reunit prin intoarcerea a 2 copii ratacitori (Zidaru si Orlando) iar jocul a capatat un cu totul alt aspect, mai ales pe dimensiunea fortei de patrundere. Nu poate decat sa ne incerce un sentiment de regret ca nu s-au putut aborda in aceasta formula si celelalte jocuri importante (in special cele cu Eliyamma si Alpha Team) insa.... abia asteptam returul ! Pana acolo, ne mai asteapta doua meciuri "usurele" (Club Total - in ciuda pozitiei din clasament a acestora, parerea mea este ca va fi un meci greu si Unirea Ploiesti - echipa ce a marcat doar 3 goluri pana acum) dar asteptam si noi cu mare interes meciurile Eliyamma - Alpha Team, Eliyamma - Johnson si Alpha Team - Gornistilor Team.
 Asadar, ne-am urcat in tren ! Cu totii speram ca, in retur, sa ne procuram si biletul pentru clasa a doua !

2 comentarii:

  1. Echipa Alpha Team s-a desfiintat datorita arbitrajului execrabil de care a avut parte. Am avut onoarea sa jucam alaturi de cateva echipe fair-play in aceasta serie, printre care si Realul din Blejoi. Mult succes in continuare. A fost ultimul comentariu al meu pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, sunteti nebuni ? Pana la urma este o competitie de amatori, in care venim ca sa ne distram....pot fi de acord cu faptul ca arbitrajul te poate scoate din minti insa o astfel de decizie mi se pare exagerata...Fie ca noaptea sa va fie un sfetnic bun.

    RăspundețiȘtergere