Unii cred ca fotbalul e o chestiune de viata si de moarte. Va asigur ca e mai mult decat atat.

Bill Shankly

24 octombrie 2010

Al treilea derby.

 Judecand dupa pozitia din clasament si aspiratiile celor doua echipe, meciul de astazi este, cu siguranta, un derby al seriei a doua din Liga C. Alpha Team (locul 3, cu 15 puncte) si CS Real Blejoi (locul 5, cu 11 puncte) vor cauta cu orice pret victoria pentru a-si consolida pozitia sau pentru a urca in clasament, mai ales ca in cealalta serie a Ligii C, echipa de pe locul 1 (Internazionale) a acumulat doar 16 puncte, avand si un joc in plus.

 Desi nu am vazut niciun joc al adversarilor nostrii de azi (ceea ce nu este un lucru demn de lauda), cred ca tarie ca sunt o echipa mai buna decat cei de la Eliyamma. Ma bazez pe "fotbalul vorbit", adica pe comentariile scrise pe blogul lor (http://fcalphateam.blogspot.com/) care denota o buna cunoastere a acestui sport. Pe de alta parte, am sentimentul ca baietilor de la aceasta echipa le place fotbalul si nu, neaparat, glezna adversarului.
  Asadar, exista toate premisele pentru un joc frumos. Sper ca echipa noastra sa arate aceeasi determinare ca si in meciul trecut (cel mai bun al nostru din acest sezon), aceeasi disponibilitate la efort iar, la final, cel mai bun sa invinga. Pentru noi este o mare oportunitate de a urca in clasament, in conditiile in care Eliyamma si Alpha Team mai au de jucat cu "extraterestrii" de la Vispesti 2010.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru jocul prestat ! Pentru noi urmeaza meciul cu liderii, si apoi cu durii de la Elyiamma.Daca o luam dupa clasament duminica viitoare e un meci de 2 solist dar Alpha nu pleaca la drum niciodata fara sa traga zavorul la poarta ogradei cum spunea Stefan cel Mare. De mentionat baiatul cu fes care a fost cam nervos, nu stiu ce a avut; probabil miza si goana dupa puncte a provocat nervi. Mult succes pe viitor !

    RăspundețiȘtergere