Unii cred ca fotbalul e o chestiune de viata si de moarte. Va asigur ca e mai mult decat atat.

Bill Shankly

14 martie 2011

Fat Boys Tăriceni - CS Real Blejoi 4-4. O dezamagire.

 Prima etapă a returului s-ar putea să fi fost și ultimul meci jucat de echipa noastră în cadrul cursei pentru promovare. Asta pentru că rezultatul ”obținut”, 4-4 contra unei echipe aflate în subsolul campionatului, corobarat cu victoria mică, dar victorie, a celor de la Eliyamma, ne duce la 8 puncte de locul 2, în condițiile în care o altă echipă puternică a seriei, Club Total, a pulverizat Alpha Team (7-0) și ne-a egalat la puncte.

  Despre meciul nostru...n-ar fi prea multe de spus. În fața unor adversari un pic schimbați în bine față de meciul tur, Real Blejoi a arătat ca o echipă ce....nu e echipa. Cu o distanță inacceptabil de mare între ultimul apărător și singurul atacant și jucători care au făcut doar faza de atac sau numai pe cea de apărare, Realul nostru a obținut, totuși, un egal. Spun totuși pentru că adversarii ne-au condus cu 4-2, după ce am fost de două ori în avantaj, forcingul din final aducându-ne egalarea și incă o mare ocazie de gol.
 Un meci în care....ne-a lipsit Orlando ! La care Gabi n-a venit pentru a ”n”-a oara. Și la care s-a prezentat foarte bine una dintre cele două achiziții ale noastre (Cosmin Hrițcu) care a și marcat cel de-al treilea gol. Un meci la finalul căruia nu ne-am mai certat.....poate și pentru că a devenit clar că promovarea nu este un obiectiv tocmai realist. Tocmai de aceea, de acum încolo, rămâne să ne bucurăm de meciurile pe care le mai avem de jucat. Din dragoste de fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu