Unii cred ca fotbalul e o chestiune de viata si de moarte. Va asigur ca e mai mult decat atat.

Bill Shankly

12 martie 2011

Etapa a XII-a: Fat Boys Tăriceni - CS Real Blejoi.

  Duminică, 13.03.2011, începe returul seriei 2 a Ligii C, obiectivul echipei noastre fiind obținerea celui de-al doilea loc promovabil, ocupat la acest moment de Eliyamma care are un ecart de 6 puncte faţă de noi.
  În prima etapă a returului întâlnim Fat Boys Tăriceni, ehipă aflată pe locul 9 al seriei, cu 12 puncte obținute în urma a 4 victorii (Star City - locul 12, West United - locul 8, Johnson - locul 5 şi Gornistilor Team - locul 10), restul meciurilor disputate reprezentând doar înfrângeri pentru adversarii noştrii de mâine.
  În meciul tur, echipa noastră a obţinut o victorie facilă, scor 8-2, care nu ar trebui însă să determine prea multă relaxare în tabăra noastră. Chiar şi cele mai uşoare victorii se obţin doar cu concentrare maximă şi disponibilitate la efort, mai ales că adversarii noştrii au obţinut în tur două victorii (Johnson şi Gorniştilor) care arată că au capacitatea de a produce surprize.
   Pe de altă parte, un meci interesant al etapei se anunţă a fi Alpha Team - Club Total întâlnire la care, personal, merg pe o victorie a celor de la Club Total, cu toate că ne-ar prinde mai bine un meci egal.
    Aşadar, pentru meciul de duminică, 13.03.2011, se vor întâlni la Sala Sporturilor, LA ORA 16:00, urmatorii jucatori ai CS Real Blejoi:
- PORTAR: Cristi
- FUNDASI: Catalin, Nae, Ovidiu.
- MIJLOCASI: Hritcu, Cosmin, Bodi, Bita
- ATACANTI: Vlad, Avraam.

Un comentariu: